Om lite mindre än 4 timmar så sitter jag bussen in till Östersund, det ska bli så skönt! Jag saknar min lägenhet faktiskt. När jag kommer in så ska jag dammsuga och dammtorka hela placet, mest bara för att jag inte kommer att ha någonting annat att göra.. men den behöver städas också. Jag ska ta med mig lite dvdfilmer att kolla på ikväll också, jag somnar så sent nu för tiden.. Igår så gick och la mig halv fyra, inte bra alls.

Jag har börjat läst en utav mina Dan Brown böcker som jag fick i julklappar, Gåtornas palats, heter den, och den är hur spännande som helst! På 3 dagar så har jag läst runt 150 sidor, och det är en väldig prestation av mig eftersom jag inte har läst någonting på väldigt länge.
Jag älskar sättet som Dan Brown skriver på, det är så spännande så man måste läsa nästa sida, böckerna går bara inte att lägga ifrån sig. Jag läste Da Vinci koden förra året, och den läste jag på rekordtid för den var så himla spännande! Jag har även sett filmen Da Vinci koden, och den var jättebra, man fick så mycket förklarat som man inte förstod i boken, men som vanlig så var ändå boken bättre än filmen. Jag har även läst att Änglar och demoner ska komma ut på film den med, jag hoppas det i alla fall.

Nu så ska jag göra mig iordning och packa klart, hoppas att ni alla får ett underbart nyår!


image205
Nu så har äntligen H&M's vår- och sommarkollektionen kommit ut! Jag hittade genast några saker som föll mig i smaken, men jag kommer inte att beställa något nu, det blir när våren nalkas.
Jag hittade även en massa andra plagg, bland annat fina linnen, kjolar och bikinisar, men dom fick inte plats på bilen.. paint alltså.

image204

Inte en bra kväll. Inte en bra natt. Inte en bra dag. Såhär blä har jag inte mått på länge.. Jag hoppas att det är temporärt och försvinner imorgon, eller i alla fall till nyår.

Nyår. Jag längtar så himla mycket! Det ska bli så kul att få vara med mina vänner, träffa nya människor och dansa och ha kul! Kvällen börjar med att jag ska äta middag hos min älskade vän Maria, och några stycken underbara tjejer till. Vart kvällen tar oss sen, det har jag ingen aning om, men jag hoppas i alla fall på en väligt rolig fest full med nya aniskten, dans och skratt.