nu så har jag varit på musikalen, och den var asbra! och alla var jättesuperduperduktiga! :) och jag måste ge extra credits for my olivia som var så himla duktig på att sjunga, hon gjorde det verkligen jättebra. och nea var också jättebra! och kickan, jocke, malin och alla andra som var med.
och såklart min J <3 så så så så så himla bra. jag längtar tills han kommer till mig igen ikväll så att han kan hålla om mig när vi ska sova. jag känner mig så trygg när han är där, jag är glad och lycklig.


yes indeed, idag så är det nedrans vamt! utanför reveljens/OK så stod det att det var hela 18 grader varmt! mysans, hoppas att det fortsätta så.
i alla fall, imorgon så är det 1a juni, och från och med imorgon så känns det ok att gå i bara cityshorts, alltså inga leggins, taighs, strömpböxer under. fett nice. hoppas bara att det blir sol så att jag kan få visa upp mina icke vackra ben.

dagen har varit seg, så som alla andra dagar denna vecka. jag går och väntar på att det ska bli sommarlov hela tiden, och då går tiden sketasakta.. jobbigt. men nu så är det bara 16 dagar kvar!! jag längtar som sagt som fanken.

ikväll så ska jag på musikal, Kungen & Jag. det ska bli så nedrans kul att se och höra my beloved olivia bergvall agera och sjunga, det är anlednigen till att jag går musikalen. :) 

  
 
just nu så sitter jag skolan och jobbar med SO. men det börjar arta sig lite, nu så ska jag bara skriva ca 3-4 sidor till! WOW! orka. men jag ska jobba på mycket nu och fråga om jag kan få jobba hemma imorgon istället för att gå på lektion.

åh, jag är så irriterad.. varför kan vissa inte bara bry sig om och stötta? är det så mycket begärt? var glad för fan!

idag så åkte jag hem från stan till hammarn så att jag var hemma 13:12, och när vi precis hade kommit in på hammarn så såg jag att det hade varit en olycka. en långtradare hade tippat/åkt omkull när han skulle åka i en kurva/sväng. jättehemskt.. speciellt eftersom att det är inte ofta något sådant händer på lilla hammarn. läs mera om det här;
http://www.op.se/parser.php?level1=2&level2=352&id=788086 

när jag kom så väntade jag på att J skulle komma, och det gjorde han. :) vi kollde på gamla avsnitt av OC, lyssnade på musik och gosade. :) halv sex så kom jag på att jag hade fotbollsträning om en kvart så då vart det stress. leta kläder, på med kläder, leta vattenflaska, fylla den med vatten, leta moppenycklar och sen åka iväg! och J åkte ner till centrum för att vara med i den första musikal-föreställningen! jag hoppas att det gick jättebra för allt och alla, men det gjorde det nog.
på träningen så var vi bara 10 pers, tråkigt tråkigt. vi gjorde lite övnigar, och efter ca 20 minuter så sträckte jag mitt vänstra lår. :( så jag satt och vilade i 10 min, sen så ville johnny (tränaren) att jag skulle vara med på nästa övning. vi skulle springa mellan pinnar, göra överlappningar och skott på mål som avslut, och mitt lår sa ifrån efter 7-8 meter.. det gjorde så nedrans ont! såhär har jag aldrig sträckt mig förut.
så jag gick upp till klubbhuset och ringde sara så vi pratade ett tag. :) och under samtalet så fick jag senedrag i högra vad som fan! vad är det med mina ben??

och nu så sitter jag här. jag och mamma har nyss lagt ut en grattis-annons till tovas födelsedag måndag den 4/6, så håll utkik i ÖP!

ikväll (och snart) som kommer J hit igen. :) <3

imorgon så ska vi ha en nedrans klassdag, och jag är inte så pepp för den.. just nu så orkar jag inte brännboll.. och jag har inte köpt något fika heller. röv också. 

men på torsdag så ska jag på AO:s musikal, Kungen och Jag. då ska jag se my dearest olivia sjunga, det ser jag fram emot!