kill
break me down
bury me, bury me
i am finished with you
look in my eyes
you're killing me, killing me


vart kan jag gömma mig nu? vart kan jag gömma mig där alla problem och bekymmer inte hittar mig?

100 år från nu.. eller? jag blundar.

fredag
en enda lektion, franska, hade prov. det gick bra, fick mvg på både den enskilda och det som vi gjorde i grupp. känns bra, jag tycker om franska, det är kul att lära sig.
halv sex så kom lillasyster johanna och kusin nathalie till lägenheten, vi kikade på tv, dator och pratade.
runt sju sågick vi neråt staden och skulle äta mat, via grande blev det, mums. gott med pizza.
nio så var det bio på schemat, det stod mellan supersugen och ett öga rött, och det blev supersugen. filmen var väldigt rolig, jag skrattade många gånger, men jag var även lite.. irriterad, olivia vet varför.
halv tolv så var vi hemma, då kollade vi på mera tv, pratade och sen så sov vi.
det var en skön fredag. jag älskar min lillasyster och kusin nathalie, dom är bäst, vi är lika. 

  
nattis & jag - supersugen lördag
jag åkte hem med 10-bussen och var hemma halv tolv. under dagen så gjorde jag ingenting, satt bara och möglade bort.
men på kvällen så var det invigning utav HAMMARSTRAND'sskylten. det började med fackletåg från centrum, jag och olivia var där, träffade maria m. fl. och fridan. så jag, olivia och frida gick tillsammans med hela hammarn upp mot hammarvallen där invigningen skulle ske. väl där uppe så träffade vi linnea gisslen, det var väldigt kul! sist jag såg henne var i somras på ica, så det var ett trevligt återseende.
allt för byn-gänget körde deras sång, skylten tändes och fyrverkerier poffades. en mysig kväll var det.

söndag
idag så var det fotbollsavslutning för hela ragunda bollklubb. jag och maria infann oss där, såsom nästan alla andra i tjejlaget. ur killarnas lag så var 3 pers där, bra jobbat grabbar! också var några vuxna, tränarna och småttingarna där.
vi blev indelade i lag, körde lite lekar och fråger. mitt lag vann dock ingenting.. vi kom nog bland dom sista, men snyggt namn hade vi; tyska pajerna.

nu så ska jag plugga naturkunskap, prov på tisdag som jag inte är ett dugg redo för. jag har tur om jag ens får G på det.. bajs också.
ikväll så bär det in till stan igen.
jag kommer inte att komma hem något till veckan, så det blir nog klent med bloggande. men jag ska tvinga pappa att ringa till folket så jag får internet så snart som möjligt.

dolt nummer ringer. jag är skeptisk, men svarar. 

jag; hallå? 
tyst  
jag; haaaaaallå?
tyst 
jag; men orka.
och jag lägger på.

ett sms kommer senare; förlåt, jag ville höra din röst :'(

jag vet inte vad jag ska ta mig till längre. jag vill gråta, skrika, springa, försvinna.
är det meningen att det ska vara såhär svårt?
jag vet inte hur länge jag kan snylta på någon stackars j'vels internet, så det blir inget långt inlägg.

nu ikväll så var jag, olivia och tova, sp1f<3, på STS språkreseinfo. jag skulle jättegärna vilja åka, helst till australien i sommar under 2 månader, men det är dyrt som attan.. andra valet är malta, 2 veckors plugg och 1 veckas semester, mums. eller sist men inte vanligast, england. fast då till varmare ställen i england där man kan jobba på brännan samtidigt.
men det var mycket trevligt i alla fall!

skolveckan har gått fort annars, och jag tyckrr bara mer och mer om min klass. det är jävligt synd att vi kommer att skiljas åt nästa år..

veckan i övrig har annars varit jävlig knepig.. jag vette fan längre. jag vet ingenting känns det som. vem är jag? vad står jag för? vad tycker jag? vad känner jag? det är som att jag har tappat bort mig själv.

imorgon så ska jag och lillasyster johanna och kusin nathalie på bio, vet dock ej vilken än, men det löser sig förhoppningsvis imorgon.
sen så åker jag hem 10 på lördagmorgon, men egentligen så vill jag inte hem.. tanja kommer ju inte att finnas där. jävla helvete. det kommer att vara så himla tomt utan henne.. hon kommer inte lägre att komma och hälsa på mig när jag kommer hem, pussa mig på näsan, väcka mig när hon vill gå ut. hon kommer inte att finnas där för mig längre.. i 14 år har du funnits där, i 14 underbara år har vi ställt upp för varandra, vått och torrt.
fan tanja, du visste alltid när jag var ledsen. då kom du gosade upp din nos på mitt ansikte, och sen så sov du vid mina fötter.
jag älskar dig min älskade hund, min bästa vän, <3

förövrigt så vill jag festa. festa bort mina bekymmer och problem.