Hehe, jag kom på att en del av mina kära läsare är vuxna, vuxna människor som jag känner, så därför ska jag konstatera att jag inte alls kommer att vara asfull nu ikväll, jag var såklart ironisk. Hehehehehehehhehhehe..

Det känns lite surt att det är bajsfint väder idag med en jättestark sol, men jag måste åka in till stan, och i stan kan man inte lägga sig på sin baksida och sola i bikini, det skulle i alla fall se askonstigt ut. Men jag ska inte klaga, jag hoppas att det fina vädret håller i sig tills i oktober, minst!

Vad som är klart inför kvällen är att jag ska äta middag med finafrida, grilla marshmallows någonstans längs storsjön, träffa människor i badhusparken, och när det blir dags för efterfest så vill jag vara överallt.
Gaah, skrev nyss fetaste inlägget och allt bara försvann. Skitliv.
Kom på att imorgon vid denna tid så är jag förhoppningsvis asfull, ring mig då!
Min största fundering just nu är vad morgondagen aka valborg aka sista april har att bjuda på. Som det ser ut just nu så vet jag att jag kommer att åka in till Ösd 10.05, hoppas på att stan har öppet så att jag kan köpa den där jävla väskan innan jag ångrar mig, och jag har x antal cider som ska ner i kistan under kvällen!
Jag vill att Tove, Fia, Sara och Frida ska logga in på mzn.. Jag har försökt med telepati i flera minuter nu men det verkar inte funka, nedrans bananer. Flickz, om ni läser detta, telepatera ett meddelande till mig så att vi kan prata ihop oss!

Nu ska jag ta mig en promenad i det fina vårvädret med Mollyfjoll och millencolin.