Om ungefär en timme så åker jag in till stan - och jag vill inte.
Jag vill inte tillbaka till skolan för jag orkar inte gå till klockan fem varje dag
Jag vill inte tillbaka till en tom lägenhet
Jag vill inte ha matteläxa tills imorgon
Jag vill inte ha franskaläxa tills på tisdag
Jag vill inte ha desktoppläxa tills när den nu är
Jag vill inte fjällvandra på torsdag
Jag vill inte vara utan min löve en hel vecka
Jag vill inte åka ifrån min trygga familj

Vad har jag egentligen att se fram emot i veckan? Massage på måndag, ungänge med folk, fotbollsträning och sen inget mer. Suck. 

Mest av allt vill jag fan inte fjällvandra.
Kvällen igår gick myckt bättre än väntat, dans place var wunderbart och likaså människorna där. Roligast på hela kvällen var nog när vi hade hämtat dans bror och han vände sig mot mig och sa "vill damen ha sig en sluring?" och räckte fram en dunk med sprit.
Bästa var att få träffa dan och pussas med han, nu kommer vi inte att kunna ses på bajslänge, det är bajsigt.

Att vara nykär är det bästa som finns, men också värsta. Det bästa är att det pirrar i hela kroppen när man tänker på sin love, och när man träffas är allt hur underbart som helst, det är fan precis som att sväva på moln. Värsta dock.. att vara ifrån varandra. När man är nykär så vill man ju vara med varandra 24/7, och tillslut sitter man och räknar timmarna ifrån varandra och allt känns som en lång uppförsbacke.
Över en vecka, hur ska detta gå?

Tillbaka till igårkväll. Pappa kom och hämtade mig på kvällen och då åkte jag direkt hem till jansson och störde janssons, niklas och sandströms deeptalk, men jag var glad för jag fick kaka! Vi tittade på tv, spelade spel och kort, pratade och hängde. Det slutade med att jag och sandström sov i varsin fotölj (som för övrigt var sjukt jävla obekvämt) och jansson i soffan. Efter 5 timmars sömn vaknade vi, och nu sitter jag här hemma, skabbig och ofräsh.
Idag har jag varit neggcarro, alltså en negativ carro. Allt har varit skit, bajs och rumpa. Träningen var rolig men för mig gick det skit. Min tvätt är inte tvättad, och det som var tvättat är blött, så jag har den senaste kvarten stått och fönat ett sketet linne.
Nu sitter jag här med konstig smak i munnen, typ lök, och vill se perfekt ut utran att göra ett skit med mig själv, men kommer tyvärr aldrig att hända så jag måste snart bege mig mot toaletten och "snygga" till mig. Snark.

Ikväll ska jag till dan och träffa han och sisådär 1000000 människor till känns det som. Jag är nervös som en get och snart kommer jag att börja svettas och få andningssvårigheter. Om jag hamnar på sjukhus inom dom närmsta timmarna så är det pga min nervositet.

Senare ikväll ska jag vara med sandström, niklas och jansson, det ska bli fun fun fun! Vi ska spela spel. <3