Just nu ligger jag i min säng och känner mig allmänt sunk, jag tror till och med att jag luktar svett. (too much information, men wtf).

Dagen har gått relativt snabbt, bara en lektion idag, sen bilade hem med pappa och nya skotern som förövrigt var trasig, way yo go pappa, nästa gång du spenderar för mycket pengar så kan du åtminstonde dubbelkolla så att varan är hel. Suck.

Ikväll så var det fotbollträniing, vi var 6 stycken. Är vi ett lag på 6 stycken? Nej, vi är 15-20 stycken, men vart var alla dom ikväll? Jag vet att folk är sjuk, bortrest osv men det känns inge bra. Ska 1/3 av laget komma i form till sommaren medans resten ligger på latsidan? Egentligen borde jag inte klaga eftersom jag själv har skippat några träningar pga fest och filmkvällar, men just ikväll så vart jag bara så less.
Kvällens träning var annorlunda, vi skulle göra så många situps, armhävningar, push downs, rygglyft och sitta i 90 grader så länge och många som möjligt. Jag kände mig sämst. En liten tjej på 15 år som är ca 155 cm lång och väger max 45 kg, satt i 90 grader i 3 minuter, jag satt i 1 minut. Ännu mera suck.

Ikväll så har jag deppat med chips och godis och saknat mina snobbskor, vart är dom? Jag har letat överallt men finner dom ej. Har du sett ett par vita skinnliknande snobbskor, var vänlig ring mig, jag saknar dom väldigt mycket.
Den här dagen har varit riktigt riktigt bra faktiskt, i löv it!
Dagen började med nk, sen film-herkules, mera nk, lunch, häng med erik och fredrik, och sen så smög Sara till mig och vi kilade ner på stan. :) Vi strosade runt ett tag, letade efter något billigt ställe att fika på, tehuset vart det, och som vanligt världens godaste morotskaka fyllde min mage. Efter fikat tog vi en buss till kupan, och jag måste säga att jag vart besviken.. Jag trodde att jag skulle hitta värsta fynden, klänningar, skor, sjalar, väskor osv, men icke! Jag testade en kjol som jag såg ut som en tant i. Som tröst köpte jag en scarf för 5 kr som jag antagligen aldrig kommer att använda. Efteråt så promenderade vi till "nya" ÖB, för vet ni vad, där fick man gratis varmkorv!!!! Och om man handlade där så fick man en ask toffifee på köpet, yey! Glada tjejer blev vi och promenerade in till stan igen där vi hängde flera timmar och bara hängde coola som vi är. Efter ett tag så gick vi hem till mig och fikade ännu mera, och alldeles nyss har jag sagt adjö till Sara som skulle på bio.
En riktigt riktigt bra dag har det varit, tack älskade Sara!

sara2

Imorgon så ska pappa hämta nya skotern så nu på lovet ska jag ha kul med min nya vän!
Fyfan vad jag älskar saker som man kan stoppa i munnen. Mat, godis, kakor, glass, snacks, jag älskar det!
Idag har jag tappat bort min sveamössa. Någonstans på Östersunds gator så ligger den och fryser, helt täckt av den fula vita snön och fryser. Fan. Det kändes som att jag nyss köpte den, och nu så är den borta föralltid. Vad ska nu pryda mitt huvud och skydda min lugg från att bli lockig?
Imorgon så måste jag köpa en ny mössa, men jag ska säga er, ingen mössa kommer någonsin att kunna ersätta min fina blåa sveamössa. Ingen.
Jag tror att jag ska gråta en skvätt och sen gå och lägga mig.