Dagen blev lite bättre. Det enda som bekymmrar mig nu är vad jag ska ha på mig imorgon på SPMT-festen.. allt som jag testar är så tråkigt, jag vill ha nytt och färg! Imorgon så ska jag testa och kombinerat allt som jag har i min garderob, förhoppningsvis så hittar jag någonting då, annars så får jag dra på mig min bikini, den är fin. :)

image235

Ikväll så var jag, Olivia, Sara och Mette på fristilen och gick på ett body balance-pass, och det var skönt! Det var inte så mycket träning, styrka osv, utan med att stretcha, sträcka och uthållighet, riktigt skönt! Man kanske borde köra ett hårt pass först, och efter det, body balance?

Nu så ska jag försöka knapra ihop en partyskiva tills imorgon, och glöm inte, alla som inte dansar är..

Bajs, ungefär det ordet förklarar min dag hitills. Först skola, bland annat det fruktade Nk B provet, och det gick bajs! Jag har pluggat ihjäl mig till detta prov, också kom typ bara 1/4 av det som jag hade pluggat på provet! Istället så var det en massa massa konstiga frågor som inte alls stod i boken. Även detta prov känns ett G.
Efter skolan så gick jag ner på stan, lämnade tillbaka min vinterjacka, shoppade lite på HM och en skål på indiska.
När jag kom hem från stan så var jag bara mera less.. suck. Jag som var pepp inför imorgon, nu så vill jag bara sova bort hela fredagen..

Ikväll så ska jag och en massa tjejer på fristilen och köra ett body balance-pass, jag hoppas att det är roligt och lyfter min dag.

Blogg.se har hatat mig ikväll. Igen. Varför? :(

Idag så var andra dagen på TSS-kursen, och dagen gick snabbt som attan! Vi gick igenom en del sånger, lite yrken, saker som finns i hemmet samt repetition från igår. Jag är mycket glad att hela familjen gick denna kurs, nu så kommer vi att kunna ha ett hemligt språk med Tova. :)
Jag är dock lite stressad över allt som jag har missat i skolan.. Vi har börjat med nya geografi, eller geosfären som det hette så fint! Jag har missat det grundläggande så det känns som att det kommer att vara svårt att komma ikapp och förstå, menmen. Jag har även missat en massa matte, men matte suger numera så sten kan suga min fot! Men som sagt, jag är glad att jag gick kursen, familjen är tusen gånger viktigare än skolan.

Efter kursen så promenerade jag hem till Olivia för att plugga, och boy vad jag pluggade! Ibörjan fjollade vi oss as usal. Jag försökte laga Olivias garderob, dock utan större framgång.. Men som tur är kom det lite manligt dna in i bilden och fixade biffen.
Jag var hemma hos Olivia i 5 timmar idag, men det kändes som 1! Det gick sjukt snabbt, men tiden går fort då man har roligt! Vad gäller pluggningen så.. jaa.. jag skrev ner det vi bör kunna, det blev 7 st A4 sidor. SUCK! Nu så ska jag bara plugga in allt det där tills imorgon, ännu mera suck. Så, till plugget nu alltså.

BTW!
Salpetersyra = Salt + en kille vid namn Peter
Jonförening = En kille vid namn Jon + en gymnaiseförening

/The Sternmeister