Coldplay och jag på en fredagkväll fungerar helt utmärkt ihop. Molly vid min sida, scrubs på tvn, chris martin i mina öron, fina snälla konversationer på msn, såhär borde fler fredagar vara.

Jag längtar tills det blir sommar. Det känns som att jag kommer att våga så mycket mer då, träffa så mycket mer folk som jag inte vågar träffa i nuläget. Luften, atmosfären, stämningen blir helt annorlunda på sommaren. Just nu håller jag en nattpromenad, en massa filmer, en öl och en cykeltur på sträckbänken. Jag vågar inte träffa dessa människor, jag är rädd för att göra dom besvikna. Besvikna på vem jag är, vem jag har blivit.
Men som jag skrev, det är något med sommaren, något som gör att jag vågar mycket mer. I sommar ska jag ta min nattpromenad i stan, kolla på filmer, bli bjuden på en öl och cykla. I sommar ska jag våga.

Nu förvinner jag bloggen. Inget internet förns om en helt vecka. Puss på er tills vidare.
Hårddisken hade förresten krashat, så nu är den ivägskickad flera mil för att bli lagad, upp till en månad kunde det ta. Jag saknar den redan. Alla bilder, alla minnen, borta.
Igår vart det ingen perfekt torsdag, snarare tvärtom. Ingen pizza, inget godis, inga disneyfilmer, inget sp1f.

"Kämpa Caroline, kämpa". Hur kan dessa ord vara så svår att höra? Så svår att ta in? Jag sa "mm", men ville säga att jag orkar inte kämpa mera, jag vill inte kämpa mera, jag kan inte kämpa mera. Suck it up, ta sista fighten, suga ut den sista energin, det är vad jag ska göra nu. Sen är det slut.

Idag är en ny dag, idag är en solig dag, idag är en ny chans.
Idag är det 25 dagar kvar tills Olivia fyller 17 år, LOVE YAH!

Med det sagt så fortsätter jag. Idag har jag varit den ultimata hemmafrun, se listan nedan.

- Handlat mat
- Lagat mat
- Diskat
- Hämtat Tova på dagis
- Gjort mat till Tova
- Bytt blöja på Tova
- Gjort mat till doggen
- Gått ut med doggen
- Gjort paj

Jag blir nästan rädd för mig själv.

Imorgon ska jag in till stan och mysa med tjejerna från klassen. Pizza, disneyfilmer och godsaker i massor, mums! Bättre torsdag finns inte.