Nu går jag faktiskt i trean. Äntligen. Hitills har allting varit coola bananer, och alla ämnen förutom religion (som borde kallas svenska) verkar vara bra! Så det kanske inte blir så tråkigt som jag trodde. Schemat är ganska bra, det bästa jag har haft sen i ettan i alla fall. Måndagar är jag heeeeelt ledig, tisdag och torsdag går vi till 16.15 och tisdag och fredag slutar vi runt ett tror jag?
Heja trean! Även att spmt07 kommer att vara förföljd av LT fram till studenten, mohihihihihii. Såg ni oss i tidningen? Snygga jävlar. 

Idag har jag och min man/kaka/banan varit tillsammans i ett år, ett helt jävla år! Ett helt wunderbart år. :) Helt klart dagens bästa  händelse. Några andra bra saker som hänt idag är att vi har växlat tillbaka pengar från turkland så det klirrade till lite i plurran, och att vi träffade sandström och jennie på jula!

Ett årsdagen firades med att handla på coop, åka runt till olika affärer och leta efter en liten ugn, packa upp 100 väskor och påsar i lägenheten, och att vi åt mat från max <3 Egentligen hade dan planerat middag ute och bio, men eftersom att båda mår bajs så skjuter vi upp det en vecka och kör på hemmamys istället. Snart ska vi äta smörgårstårtaaaa.

Imorgon börjar skolan igen, mitt fjärde år på gymnasiet, peppen? Nja. Det som kommer att suga i år är inte schemat för det är ändå ganska okej, utan det är alla lektioner! I år läser jag religion a, historia a, filosofi a, samhälle b, psykologi b, textkommunikation b och internationella reltioner, inte så jävla roliga kurser. Jag som skulle satsa på mvg i allt, får väl se hur det blir med det..........

BTW! Jag har virus i kroppen! Beräknas bli frisk om 1-2 veckor!
Nu har jag varit hemma på hammarn i cirkus ett dygn, och utav det så har jag sovit 16 timmar. Nice! Förutom det faktum att jag har haft halsont, hosta, feber, ont i öronen osv detta dygn, men idag mår jag bättre.

Jamen turkiet då, vafan ska man säga? Man är ju på semester! Eller, man va ju på semester nu snarare. Min vän maria skrev det så bra i hennes blogg så jag lånar lite därifrån: Dyng, dans på bardiskar, spya, skratt, några blir för fulla, bad, sol, galna bussturer som höll på att sluta med döden, sjukhusbesök, en som fick stanna i Sverige ett extra dygn, bad i pool, alligatorn, mat och förferre på Istanbul, några blir taffsad på, för många shots, och ja, herregud! Hahaha!

Det hände mycket under denna vecka, och det var lätt den bästa veckan i hela mitt liv! Vi skrattade, vi var nästan alla 14 med varandra hela tiden, vi åt, vi söp och vi levde semesterlivet helt enkelt.
Jag har 300 bilder på kameran som ska läggas in och taggas på facebook när orken kommer, då jävlar får ni se en del av allt galet som hände, men som vi sa, (vissa delar av) det som hände i turkiet, stannar i turkiet. Bäst så!