FYFAN VAD JAG VART SUGEN PÅ PRINGLES!

Annars så har jag nyss jobbat i 4½ timme, och ska tillbaka strax och jobba 3-4 timmar till. Festligt. MEEEEN ikväll och resten utav helgen blir det inga sura miner här inte! Tredagars till yran, en massa alkohol, musik, dans, träffa friendzen som man inte sett sen skolavslutningen, fyllemat, bakismat, bajamajor och en massa mer. JAG LÄNGTAR! Efter jag har jobbat och fixat hemma så drar vi in till stan och där börjar festen. Hemma hos mig!

Idag kommer även lilla familjen hem från kreta, därför måste jag bo i ett solarium tills jag kommer hem på söndag, men det kommer dock inte att hända.......... Kanske borde gå ut nu i solen istället för att sitta här.

Ja.

Imorgon åker min dator in på lagning också, och nu kommer jag förhoppningsvis att få en språllans ny = datalös i minst en månad, men ny dator sen! Och pappas dator la av helt för nån vecka sen, så han ska köpa en liten minidator aka bloggdator. Kul att det enda min pappa gör på datorn är att vara inne på blocket. Sötpappa.

Sov noll timmar inatt
Upptäckte imorse att molly hade spytt på mattan
Mår illa och har ont i kroppen
Har ingen energi alls
Vill lägga mig i sängen och försöka sova, men först åter till jobbet i två-tre timmar

Varför börjar det gå så dåligt för mig med allt? Uäääääää. Jag vill att min familj ska komma heeem!

Ibland fattar jag ingenting alls känns det som. Till exempel, för några timmar sedan var jag svinigt trött och trodde att jag skulle somna vid nio-tio ikväll, men vad har hänt nu då? Jo jag är svinpigg!!! Jag har redan fått ångest över att jag kommer att vara halvt död på jobbet imorgon och somna i tvättstugan så att tomas kommer in och skrattar åt mig (igen).

Utöver jag-fattar-allt-och-ingenting så har helgen spenderats ute i skogen med mat och dricka med famljen jönsson, mycket trevligt! Det var första dagen på länge som jag inte fes/fjärtade/pruppade/la av en brakskit på en hel dag. Dan var nog nöjd.
Idag kom några turkiet-resenärer hit för att snacka turkiska osv, och petro nämnde att det bara är 19 dagar kvar tills vi åker, BARA 19! Det kan man ju ränka på alla händer och tår!!

Men fan, försöka sova nu, annars väcker jag dan och tvingar han ligga och prata om känslor..