Idag har jag "julstädat" hela lägenheten. Eller jag började julstäda, dammsuga, plocka fram lite julsaker osv men sen spårade det ur. Jag började rota runt i gamla skolådor och hittade en massa gammalt rat, organiserade om i skafferiet, bytte glas, plockade undan koppar mm. Nu, tre timmar senare, 8 skolådor och tre påsar slängda så är jag klar.

BTW, har ni märkt att det är sjukt mycket snö ute? Så underbart! Mera snö och kyla så att jag kan få vara ute och leka, hihi. Nu har jag fått lite mera christmasfeelings, nu fattas bara vörtlimpan med leverpastej på.

Jag är hungrig efter allt städande, så nu överväger jag att gå ner på max (dan har bilen annars hade jag lätt kört bil ner) och köpa ett orginalmål, fyfaaaaan vad gott. 
Idag är det första advent, och lite julfeelings har jag fått! Mamma har satt upp julgardinerna och det är frost ute. Nu fattas bara julsångerna, julbaket och julmusten och sen är jag riktigt igång på julen.

Igår var jag hemma hos familjen nilsson och tittade på robinson, och fan vad bra det var! Jag hade dömt ut robinson lite innan för jag "gillar egentligen inte sådana program", men nu var det ju svinbra. Jag kom hem runt två inatt och somnade direkt när jag la mig i sängen. Idag ska jag och moa intervjua en kändis! *gissa vem* Hehehehehehe.

I veckan har mamma och pappa varit i stan och sollefteå för att handla, och i helgen ville pappa så stort visa mig vad han hade köpt, var han köpte det och vad det kostade. Han påminde lite om mig själv och hur jag var när jag var runt 12 år och hade åkt buss in till stan med girlzen för att shoppa. Anyway, 4000 spänn gick hans "lilla" shoppingrunda på, det förklara han med att "men jag handlar ju kläder så sällan blablabla". Fan, om jag skulle bränna 4000 spänn på en dag skulle jag vara.. död, eller nåt.
Nu ska vi se här.. Jag är trött, less, sur, trött och ännu mera less. Humöret är inte på topp. Skolan är förjävlig som vanligt, och jag vill bara sova när jag kommer hem ifrån den, men jag måste såklart plugga. PLUGGA PLUGGA PLUGGA.

På onsdag ska jag till sundsvall så nu har jag någonting att se fram emot i alla fall! Dock har vi svenskaprov dagen innan, men WTF som kurt skulle säga. Vilken kurt? Jo min granne kurt - busschauffören. Hoppas att han inte läser detta.. För han brukar inte säga WTF.

Snart har jag träning och jag hoppas att den kommer att pigga upp mig! Efter träningen förväntar jag mig god mat och chips och dip. Hej dan.