Igår kom nya spotify till lille mäj - och jag är som frälst! Sitter hela tiden och pillar, tittar, lyssnar och kollar vad alla andra lyssnar på. Wunderbart! Har till och med fått ett litet "meddelande" i min inbox! En kalasbra start på våren!

Idag har jag passat lille tova, ätit lunch med mor och far och köpt balpjucks! Pappa tittade även på en ny bil, skiiiiiiitasnygg audi, men den var tydligen för liten (?) så nu ska han ha en volvo. Volvo. Automat. Hur svensson kan det bli?

Alldeles strax när dannemannen slutar så ska vi ner på stan en snabbis för att hitta mitt linne, och sen börjar fezten! Åh, det känns som att det kommer att bli en grym kväll! Bästa brudarna, gott dricka också ska jag förhoppningsvis vara snygg.
Jag är djupt upprörd över att jag fortfarande inte fått nya spotify.. Jag som klev upp extra tidigt idag bara för att få pilla med det. Nu har jag istället läst bloggz och kollat fejjan.

Idag är en sånhär "härlig" skoldag! Fast idag är den faktiskt ganska härlig. Ska egentligen börja 8.15, men Pecka är hemma med sjukt barn så då börjar vi 10.40. Text och sen världens längsta blocktid till 16.15. Sen må jag ta mig på stan och leta efter linnet i mitt huvud.

Imorgon ska jag få träffa MoP och Tovan, och jag och Tova ska ha lite alone time medans mor och far uträttar ärenden. Då ska vi leka och gosa en massa! Sen blir det fett med röj med brudarna på kvällen!
Igår var jag på stan halva dan med dan (hihi) för att hitta bal- och studentkläder och skor, och inget fann man! Gick hem ledsen, missnöjd och lite deppig.

Idag gick jag en till sväng på stan. Först med moa och sen med min lillasyster. Och idag fanns det kläder! Okej, samma kläder fanns igår, men idag såg jag dom med helt nya ögon. Så nu har jag köpt mig en (lite för stor) studentklänning och ett par mösspåtagnings- och studentskor! NÖJD TJEJ!!!! Nu fattas bara ett par balpjucks och lite blingbling, sen är jag DONE!

Åh snart är det studenten. Jag har bara 22 skoldagar kvar, det är tamefan bara tre veckor!! och det är 38 dagar kvar allt som allt. Efter fyra år på gymnasiet så har jag bara 38 dagar kvar av att kalla mig gymnasieelev. Helt sjukt.