CARRO, DU MÅSTE GÖRA DETTA SNARAST:

- Skriva en FN-analys
- Skriva en drog-analys/redovisning
- Skriva upp vad jag ska säga på PA-redovisningen
- Skriva PA-rapport
- Läsa historia
- Läsa texthäftet inför NP i svenska
- Skriva en filmrecension

Är det studenten när allt detta är klart?

Tydligen inte..

Vill inte ha mer skola.

Mössorna har i alla fall kommit idag, dagens höjdpunkt!

Klänningen fick åka tillbaka idag, så nu måste jah hitta en ny snarast! Finns ingen på nelly, bubbleroom, HM, stylebystars osv så helst skulle jag behöva dra en sväng till huvudstaden. Dan? Någon annan? Plzzzzzz!

När jag ska åka in till stan så får jag alltid stan-ångest, låter konstigt men wft. Jag vill inte tillbaka!! Vill stanna på fina hammarn, gosa med molly på kvällarna, busa med tova på dagarna, spela kort med johanna och såklart äta mammas mat. Att pappa retas vet jag inte om jag vill ha..
Dumma stan. Hoppas veckan går fort!

Måste packa. Måste plugga. Borde inte sitta här.

Snart en vecka sedan jag skrev sist, känner mig lite ringrostig.

Igår fyllde dannemannen 20 år, så då vart det kalas från morgon till kväll. Såklart gjorde han en sväng på systemis också och köpte mumsiga öl. Det blev en massa go smörgåstårta, vanlig tårta, kakor, träffa svärissläkten, presenter, roliga samtal samt öl och kortspel framåt kvällen. Dagen avslutades med korv och bröd och litte benjamin button. En alldeles perfekt dag om jag får säga det själv.

Idag har jag pluggat mesta dagen känns det som, fast egentligen gjorde jag det bara nån timme. Har istället gjort andra roliga saker som att köra nya skotern, och som den gick! Tröck man lite på gasen så flög man ju av sätet, bildligt talat. Men det var grymt roligt! Nu hoppas jag nästan att snön stannar tills nästa helg så jag för köra lite mer, men sen ska den fan bort.

Imorgon måste jag bestämma mig för om studentklänningen stannar hos mig eller ej. Måste även kolla upp så att jag (mamma) får pengarna tillbaka om jag ska skicka tillbaka den, annars vore det förargligt.