Idag har hela familjen varit uppe hos momma och moffa på det traditionella morsdagsfikat. Medan vi var där så insåg jag att mommo och moffo antagligen har hammarstrands bästa utsikt! Berg, vatten, skog, små vägar, bäckar och hus, och om man har tur så får man se ett djur eller två! Dit ska jag flytta när jag blir pensionär!

Annars då?

Det var mösspåtagningsbal i tosdags, bästa kvällen eveeeer! Bästa klassen och förfesten! Jag hade jättekul och jättetur! Jag hamnade vid samma bord som en hop härliga och fulla kisar, maten var hur god som helst, fick dansa en vals med johan och kvällen avslutades på g3 med dennis och britta, och såklart en subwaymacka.

Igår grillade jag hemma hos maria med linnea, moa, jennie, emma och såklart maria! När dom började bli full och jag trött så åkte jag hem för att byta bil och åka vidare till kälarne. Dock gick min bil sönder mitt på hammarn, heheh... som tur är har jag världens bästa morbror som bogserar hem mig, och jag får återgå till att köra passaten. I kälarne satt några halvfulla grabbar och sjöng och drack nere vid vattnet och hade det myspys! Jag skjutsade några till pubaftonen och sen åkte jag hem till dans dator och satt där ett tag. Natten avslutades med att jag, dan och sandström nattfikade hemma hos maud och stoneface.

Idag skulle jag egentligen jobba igen, men det blidde inge av det så jag har varit hemma på sköna hammarn och njutit av det regninga/soliga vädret.

Nä nu ska jag fylla i litte tider så jag får litte lön!

Svenska B: MVG
Textkommunikation B: MVG
Psykologi B: MVG
Internationella relationer: MVG
Samhällskunskap B: MVG
Historia A: MVG
Projektarbete: MVG

Det kommer ju nästan en liten tår när jag inser att jag har lyckats med något för en gångs skull - att jobba arslet av mig och få mvg i alla ämnen sista terminen.
Det här har jag firat med att städa heeela lägenheten, bytt sängkläder och snyggat till i garderoben.
Ikväll blir det tacos med dannemannen och fotbollstittning med moset!

Imorgon blir det F-Y-L-L-A.
Balen - check!
Gjort klart alla prov, redovisningar, inlämningar mm - MEGACHECK!
Så jäääääääävla skönt-nice-soft-chill.

Nu är det bara lite mösspåtagning, fyllor, betygssnack, klasshäng, roadtrip till sundsvall och sen är det tamefan studenten! STUDENTEN. Det känns fortfarande en aning overkligt.

BTW så har jag blivit erbjuden ett FJÄRDE JOBB. Jag tror att något/någon försöker kompensera upp för förförra sommaren då jag sökte 20 jobb men fick inget alls. Nu har jag fått fyra jobb, och har bara sökt ett.
Så antingen kommer jag att gå in i väggen pga tidsbrist för alla jobb, eller så måste jag tacka nej till ett. Men kosing kommer man ju tjäna! (Pengar är allt).

Idag ska jag till tandis och bränna 560 spänn, känns ju sådär lagomt kul nu när det är studenttider.. Men whattodo. Jag ska även träffa världens bästa mariah carey! Mycket kärlek till henne!