Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma. Dagen då min pappa skaffade facebook. Pappa som alltid går och gnäller "facebook och facebook, ni är som nå jävla facebook" när man själv sitter inne på fb. Pappa som alltid har tyckt att det har varit så konstigt att folk vill dela med sig av vad dom gör på dagarna "inte fan vill jag att alla ska veta vad jag gör om dagan" säger han.
Så i veckan måste alla bilder då jag är för överförfriskad eller för avklädd avtaggas, inte vill jag att han ska veta vad hans ängel till dotter pysslar med när hon är ute och ränner.

Eller?

Det kanske är dags att han får veta sanningen.

Dagen började alldeles utmärkt. Sov till 10, tittade på teve, gjorde mig respektabel och träffade en mycket efterlängtad Britta och Erik över en lunch på törners. Men sen........ Kom hem, startade datorn, men datorn startade inte.. Har försökt med allt men jag får inte liv i den. JÄTTEKUL. Studentpengarna som skulle gå till en resa/soffa får gå till en sketen dator. Skitliv.

Så imorgon ska jag dränka mina sorger i kopiösa mängder alkohol och sen ha en jävligt rolig kväll på olearys! All in, VISST LILLGÖMMAN? <3

På senare tid har jag lärt mig att uppskatta dom små sakerna, som ikväll när jag upptäckte det perfektaste teveschemat EVER.

21:00 - Greys anatomy
22:00 - Kungarna av tylösand
23:00 - CSI miami
24:00 - ZzZZzzZzZznaaaaAAaaaaRkkKkk