Idag tittade jag på ett gammal avsnitt av top model. En tjej som sökte var 20 år, gift och hade två barn. När min mamma var 20 år var hon förlovad och hade ett barn. Jag är nu 20 år och är varken gift, förlovad, mamma eller gravid.

Fast men blir ju lite sugen när man läser mammabloggar och och tittar på söta små bebisar på youtube.....

Tänk om jag faktiskt skulle bli gravid. Tänk om jag skulle säga till min familj och mina vänner "jag ska bli mamma" om några månader. Tänk om jag skulle svassa runt på byn och på stan med en megamage. Tänk om jag skulle handla barnvagnar, bilbarnstolar, bebiskläder, blöjor mm. Tänk om jag skulle hälsa på mina vänner och ha med mig ett litet rosa knyte som luktar moshimo.

Fast det enda positiva för mig som jag ser just nu med att bli gravid är att jag kan säga att jag äter för två, och beställa två orginalmål med plusmeny och en orginaldip på Max.
När ens höjpunkt på kvällen är att bränna en ny skiva och sen dra en sväng i gammbettan för att lyssna på den, då vet man att man inte har allt för mycket att göra.

Fast jag ska ju titta på biggest loser och idol också.
Om bara ett par minuter kommer min solstråle hem från dagis, och då ska jag nästintill krama ihjäl henne. Det finns ingen som kan få mig på så bra humör som Tovsan, hon har den magiska förmågan att få alla problem att försvinna för en stund.

Det finns nog inget finare och oskyldigare än barn (och valpar och kattungar såklart). I veckan när jag var ute och gick med Molly så kom det fram en liten tjej och kille som nyss hade slutat skolan, och frågade om de fick klappa Molly. Tusen frågor ställde dom, men jag svarade gladeligen på allihopa.