Idag var jag tillbaka på jobbet efter två veckors ledighet, typ en vecka för länge om jag får säga det själv. Men det var roligt att vara tillbaka. Det mesta var sig likt, förutom att det har börjat två nya killar! Det ska bli roligt att lära känna dom. :)

Annars i veckan så har jag varit ute på krogen med Sanna och röjt, varit bakis i solen med brudarna samt tittat på en bil.

Nu har jag även fått schemat fram tills i augusti och det ser riktigt bra ut. Jag är helledig i två veckor, dock är dom ej efter varandra, men det gör ingenting för mig! Om plånboken tillåter så kanske jag klämmer in en sista-minuten där. Jag är även ledig dom helger som jag vill vara ledig; midsommar, cruisingen och yran, men annars jobbar jag i stort sätt varje helg. Mer nöjd hade jag inte kunnat varit! Älskar mitt jobb så goddamnit mycket. 

 
Dagens outfit!!!!!!!!!!!!!!
Var hälsad bloggen.

Dom senaste dagarna har jag haft ett litet databreak, men nu är jag tillbage. Typ kanske.
Vad har hänt då?
Jo det har varit finväder så jag har mest varit utomhus. I lördags var vi ett härligt gäng som grillade, drack och sen gick på hotellet här på byn och dansade loss. Minnet från lördagen är inte det bästa, men jag kommer ihåg vissa stunder och då hade jag riktigt roligt! Shottade jäger, försökte prata norska med en norsk, dansade en massa och drällde runt. Underbara vänner man har.
Sen dess har jag varit bakis.

Imorgon ska familjen åka till Sundsvall och handla på diverse affärer. När jag kommer hem så styr jag kosan in till Ösd. Myche bilåkning, men det är det värt!