Idag vaknade jag 07.04 på min lediga dag. Fyfan vad skönt tänkte jag........ Not. Låg i sängen och tittade på the voice och åt äggmackor tills klockan blev strax innan nio och jag fick springa ut till bilen och skynda till frisörn där jag blev sommarfin i håret.

Snart ska jag bege mig ner på stan men innan dess så tänkte jag visa ett exemplariskt exempel på hur man inte ska parkera.

Mitt emellan två p-platser så att det inte får plats en till bil på varken höger eller vänster sida.


Och en liten lapp satt på den efter ett par timmar..


Nu har den stått där i över två dagar och nu sitter tre arga lappar på den.

Igår var jag ledig så då passade jag på att tvätta, städa lite och sånt roligt. Sen gick jag på stan med Dan och köpte present till Tova och lite presenter till mig själv, heheheh. Men nu måste jag hålla hårt i pengarna. Vi fick lön igår och hälften har redan gått åt.. Blä.

Idag ska jag joppa och sen händer inte så mycket roligt. Jag hade tänkt cykla en sväng men jag har så ont i rumpeskumpen efter cyklingen igår så jag får se hur det blir med det..

På lördag är det kajfest/avskedsfest på elis. En kille på jobbet (han kallas Shakira) ska sluta så då ska vi grilla på lastkajen, äta, dricka och sen gå på marité. Det kommer säkert att bli sköj! Dock missar jag cruisingen i Sollefteå.. Men det kan jag leva med. Jag får ta igen det på cruisingen i Bräcke eller nåt!

Idag har jag blivit med en ny lägenhet!!!! Så den 1 augusti flyttar jag in på 43 kvadrat med ett redigt kök, balkong, badrum med badkar och en pytteliten garderob. Och jag har även fått parkeringsplats en liten bit ifrån så bilen och jag slipper frysa på vintern. Inflyttningsfest kommer att ske 1 noveber när min prövotid är slut, tills dess så får mina kära vänner nöja sig med inflyttningsfika!

Och om jag har tur så får jag min nya bil i helgen, *hoppas*! Så då kommer jag och hälsar på i Trondis Saris!!!

Annars så har jag blivit ganska sugen på att skaffa mig en sån här: