Jag lyssnar på spotify för första gången på flera månader. Med andra ord, jag är hemma på hammarn. Det jag gör här är att gå ut och gå med Molly, mamma och momma, titta på Pippi med Tova, prata om bilar med pappa, samt att jag sitter jävligt mycket i sängen med datorn i knät. Laddar hem Vampire Diaries (den enda serien jag följer slaviskt nu för tiden), laddar hem ny musik till phonen, läser en massa blogz och försöker hålla mig ifrån att internetshoppa.

Jag är inne i en konstig period i mitt liv nu. Jag har inga pengar alls då biljäveln slukade allt när den bestämde sig för att pajja, jag är för trött för att göra något efter jobbet och just nu känns allt bara som en stor SUCK.
En av mina bästa kompisar är sjuk, min andra bästa kompis har förlorat en närstående, mamma höll på att jobba sig in i väggen, han som jag vill träffa varje dag bor 60 mil bort och kan inte flytta till mig, också var det jag ockå. Mitt största problem just nu är pengar. Har 600:- att leva på tills nästa lön.. Vi får väl se hur det går.
Jag skulle vilja stanna tiden här hemma, så kan jag dra till Norge och jobba ihjäl mig ett tag och komma tillbaka med pengar och fortsätta leva på här.

Idag fick jag ett mail där det stod att det är 10 år sedan jag gick ut från kullstaskolan, 10 år!!! Det kändes ju som att det var typ förra året.. Jag kommer fortfarande ihåg hur vi tjejer brukade gå runt skolan och prata om killar, spela ruter med klassisarna på rasterna och stå i ett led för att få gå till matsalen för att äta. Nu blir jag bara äldre. Rynkor, gråa hår, fler räkningar och annan vuxenshit.... HEJ!

Igårkväll anlände jag i ett vintrigt Östersund. I Stockholm var det i princip bar asfalt, i stan är det snö så långt ögat kan nå! Knepigt hur mycket vädret kan skilja i vårt avlånga land.
I alla fall, sov som ett arsle inatt. Somnade efter kl 02, och vaknade vid 04 av en mardröm. Vaknade igen vid 06 av att jag försökte krama om väggen.. Gud var jag saknar mitt hjärta! Nu kommer det att dröja en par veckor innan jag får träffa han igen så jag hoppas att jag vänjer mig vid att sova själv.

Att jobba idag efter en veckas sovmorgon + fyra timmars sömn natten innan var väl sådär.. Trött och inte på topp. Inatt ska jag försöka sova bättre och ta nya tag imorgon!

Fan vad Danny var snygg ikväll på mello!