Här händer det inte så mycket för det händer inte så mycket för mig just nu. Jag jobbar, och när jag inte jobbar så hänger jag med vännerna här i staden. Igår var vi 14 pers som var på Olearys och åt mat, drack öl och tittade på fotbollen. Det var riktigt trevligt!
Nu återstår bara fyra arbetsdagar innan jag får njuta av midsommar med dom bästa och fem dagars ledighet. Då ska jag passa på att spendera extra mycket tid med min älskade Molly eftersom att mamma, pappa och Tova åker utomlands.

Det var det!

Jag var på kurs med Elgiganter från hela Sverige.
På festmiddagen fick jag dela bord med Linköping och Södertälje, skönt folk!


Jag spenderade några dagar i Stockholm med P i värmen


Min lilla Tova har fyllt hela 6 år!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Här ligger jag i sängen och lyssnar på JB's nya låt boyfriend och känner mig 13 år gammal. Men jag ska vara ärlig, jag tycker faktiskt att den är bra!
I övrigt så har jag blivit sjuk igen. Natten till måndag hade jag 39,6 graders feber och svettades floder samtidigt som fötterna och näsan kändes som isbitar. Så igår låg jag som en klubbad säl i sängen hela dagen. Som tur är var jag hemma på hammarn eftersom att bilen skulle besiktas, så mamma har kunnat tagit hand om mig. Moffa fick åka och besikta bilen, och hon klarade sig utan anmärkning, yey! Idag ligger febern på 37-38 och jag känner mig piggare, så imorgon återvänder jag till stan. Jobb igen på torsdag!