Är det bara i mina fingrar som det kryper när lönen har kommit? När räkningarna är betald, bilen är fulltankad och magen är full och man ha en liten slant över så vill jag bara ut och handlaaaaa!!! Kläder, skor, något till lägenheten eller vad fan som helst egentligen! På söndag ska jag och P ta oss an Stockholm city och då åker storbörsen fram.
Men måste tänka SPARA SPARA SPARA också. Stråket och yran är på ingång, och jag ser gärna att jag ligger på en strand i ett varmt land i slutet av sommaren, och då behövs kosing.
Meeeen nån söt klänning kan inte skada...........

Enligt Facebook så verkar vädret vara ganska bra idag. Jag ligger kvar i sängen med huvudvärk och andra besvär. Karens idag alltså.. Det suger. Men imorgon ska jag vara 100% igen och tillbaka på jobbet. Om det blir så, så jobbar jag två dagar denna vecka och sen flyger jag till Stockholm och värmen. Då ska jag kändisspana hela dagarna!!

Jag är sjukt sjuk. Eller det är jag egentligen inte, men jag har inte varit sjuk sen i januari/februari och jag har tyckt att jag har hållit mig frisk så länge, så att bli sjuk nu suger apa. Vart sjuk inatt men gav mig ändå fan på att jobba idag, vägrar förlora en massa pengar på karens på veckans bästa OB-dag! Så idag har jag levt på alvedon och alla sorters halstabletter. Imorgon är jag ledig så då får jag vara sjuk hur mycket jag vill.

Annars då?
Jo i måndags och tisdags var jag på kurs i Stockholm. Elgiganten höll en CAT3 kurs som innehöll konkurrensanalys och säljsteg. Fick träffa giganter från hela Sverige och dela erfarenheter, skratt och heta diskussioner. Första kvällen stod middag, jäger och tävlingar på schemat och jag hade så roligt! Jag och en tjej från Södertälje var upp på scenen och sjöng, vi partyprissar dansade mycket och kvällen avslutades i hotellbaren med att lära känna varandra.
Att få åka på kurs är så peppande! Så nu är jag taggad på att göra mitt bästa på jobbet.