I torsdags gjorde vi en dagsutflykt till Åre. Tanken var att kliva upp och duscha direkt när Valdemar vaknade, men hela familjen var så trötta så efter vällingen somnade alla om till kl 9. Vi åkte strax efter 11 men gjorde först ett stopp på XXL där dom hade dagserbjudande på en snowracer till halva priset. Kanske julklapp till V? Haha! 
 
Första stoppet gjorde vi på Åre Bageri. Jag har både hört och läst att det är så gott och mysigt där, och visst var det mysigt men en vanlig club sandwich för 165 kr kändes lite väl? Eller så är det jag som har blivit snål. 
Efter lunchen åkte vi och parkerade och gick en sväng på torget och kollade i affärer. Det var många skidåkare, studenter och turister överallt! Och visst vart man sugen på att åka några åk och after-ski:a men det får vänta några år :) 
Innan vi åkte hem gjorde vi ett sista stopp på Åre Chokladfabrik som var fyllt med ryska (?) turister som inte riktigt hade koll på det här med vett.. Armbågar överallt och ingen vidare hänsyn till andra som ville komma fram. Lite chokladshopping vart det i alla fall och vi åkte hem nöjda och trötta. 
Nästa gång vi åker dit ska vi äta på Åre Crêperie & logi, har läst mycket gott om dom. 
 
Igår hade mitt och G's förhållande inte en bra dag. Han vart sur, jag vart sur och hela dagen vart skit. Han gick till jobbet på eftermiddagen och jag & V åkte och storhandlade. Sedan andades jag ut och bakade en förlåt-kladdkaka. Trots att han inte har smakat på den än så är våra problem lösta och allt känns bra igen.
Livet, förhållandet, jobbet, relationerna, familjen, ekonomin - allt är inte superbra jämt och man har dippar då det känns som att det är lika bra att kasta in handduken.
Men som tur är så är dessa dippar just bara det, dippar. Efter en timme, en dag eller en tid så känns allt faktiskt bra igen. Jag tror att man måste ha dom där dipparna för att på riktigt uppskatta det som man har i livet som är bra. 
 
 
 
Göran är på jobbet och Valdemar sover sedan 19:45. Jag sitter i soffan och äter choklad (vad annars?) och tittar efter nya kläder till lilleman. Han börjar växa ut storlek 74 så det är dags att shoppa en 80/86-garderob! Jag tittar även liiiiite på kläder till mig själv.. Jag ska nämtligen på AW med brudarna på jobbet i mitten på februari! Min andra utekväll sedan jag blev mamma. Första gången var i november då jobbet hade julfest. Då skjutsade G dit mig vid åtta och jag åkte hem vid tolv, och det var alldeles lagomt. Jag var väldigt nojig och smsade hem för att kolla hur allt stod till och såklart gick allt hur bra som helst. Den här gången kanske jag vågar mig på att vara ute en timme till?? 
Klädmässigt så kommer det med all säkerhet sluta med att jag tar något gammalt och känner mig lite obekväm då kroppen inte är densamma efter barnafödsel MEN vad gör det egentligen? :) Också har jag på riktigt tusen kronor kvar nu när alla räkningar är betalda, storhandling och tankning *tummen upp för det.....*, så jag har ändå inte råd att köpa nya kläder, haha. 
 
Nu börjar det bli dags att krypa in i sängen. Har varit in till sovrummet säkert tio gånger den senaste timmen pga grinig bebis så det är lika bra att lägga sig så är jag där när han behöver mig. 
 
En höstig Valleman! Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det var så roligt att köpa kläder till sitt barn men tji fick jag!