Som rubriken lyder så har jag och Valle varit en sväng på stan idag. Då jag sålde min bil i somras och sambon började tidigt så fick han ta bilen och jag och V tog bussen. Han tycker att det är himla kul att åka buss, redan på busshållsplatsen började han prata med två karlar och hela bussresan satt han och tittade på alla människor och skrattade.
Vi skulle in till stan för att gå på BVC då en läkare skulle kolla på hans skelning. Innan vi fick komma in till läkaren så vart jag lite chockad då det kom in två poliser i väntrummet, men det visade sig att en av dom var ju min! Så pappa Göran var också med på kollen. :) 
Till en början såg läkaren ingen skelning alls men efter många lysningar med ficklampan så kom den fram, lite svagt på det högra ögat. Han skulle prata med ögonmottagningen också skulle dom bedöma om vi ska få en tid där för vidare undersökning eller om BVC ska följa upp och se om det blir bättre/sämre vid dom vanliga kontrollerna. Så nu är det bara att vänta. 
 
Efter kontrollen gjorde jag och Valle stan en snabbis. Vi var på jakt efter ett par badbyxor till babysimmet som drar igång igen på måndag efter juluppehåll. Tyvärr är det inte riktigt säsong för badkläder än så utbudet var lite fattigt.. Jag ska göra ett nytt försök på fredag då jag ska på stan med min efterlängtade Maddie. Men jag hittade två tröjor till lilla V (på rea dessutom - lite snällare för mammaplånboken) och lite pyssel på Åhlens. 
 
Nu ska jag googla olika bull- och kakrecept! Det vankas födelsedagskalas i helgen för den äldsta pluppen i hushållet. 
 
Det är inte ofta jag och Göran hamnar på bild tillsammans då båda helst håller oss utanför det kameran fångar. Men på denna bild så hade vi bland annat delat på en flaska vin och lite annat gott att så då gick det mer än bra att hamna på bild. Den är tagen en varm sommarkväll på stråket 2014, vår sista utekväll tillsammans.
Denna kväll blev Valdemar till, haha! 
 

Kommentera

Publiceras ej