Vi har haft några ganska tuffa nätter den senaste tiden. Valdemar har vaknat på natten och skrikit, oftast så brukar det vara för att nappen har trillat ut, så ploppar man i den så somnar han om direkt. MEN nu har ingenting hjälpt, vaken napp, närhet, blöjbyte, sång eller välling. Hur som haver så gör detta att jag och G är väldigt trötta på dagarna.
Nu när han har varit ledig så har vi legat kvar i sängen till 10-11-12 (V har fått mat vid 7-8 och sen efter nån timme så somnar han oftast om igen). Men inatt ska G jobba och då brukar han sova lite längre på dagen så jag och Valle klev upp vid 8:30 för att låta han sova. Efter lunch då G har klivit upp så var det dags för Valle att sova. Han och jag gick och la oss i våran säng, jag sjöng lite för han också somnade han.
Och jag med.
När jag vaknade ett tag senare så skyndade jag mig upp för innan så var jag mitt uppe i ett städmaraton som jag gärna ville fortsätta med, plus att vi ska handla och slänga skräp idag. Jag hörde att G satt nere och spelade tv-spel så jag gick ner och frågade varför han inte kom in och väckte mig?!?! Han svarade "du var ju så trött så jag tänkte att du skulle få sova". 
Vet ni vad det egentligen betyder? "Om du sover så kan jag passa på att spela tv-spel ifred". 
 
Såhär såg den första tiden med bebis ut. Mycket sovandes i soffan med bebis på bröstet. 
 

Kommentera

Publiceras ej