För fyra dagar sedan så var det sex år sedan som jag och Göran träffades för första gången. Tänk att jag skulle träffa mannen i mitt liv på en Finlandskryssning tillsammans med några giganter och vänner. 

Nu har vi köpt hus, fått två underbara barn och hunnit med några resor. Man hinner med mycket på sex år! 
Jag ser mycket fram emot kommande sex år också. Se barnen växa och börja skolan, jag börja studera och Göran utvecklas mer i sitt yrke. Vi pratar mycket om USA, landet som vi är förälskad i, tänk att en dag få ta med barnen dit när dom är stora nog att komma ihåg det. Det är något vi absolut vill göra! 

I lördags var Göran & jag bjuden på kräftskiva hos en kollega till Göran. Jag såg inte jättemycket fram emot att lämna bort Ludvig, med tanke på att han var superledsen sist jag gjorde det då vi var på Guns n roses i juni, men den här gången gick det mycket bättre. Och vi päron hade en jätterolig kväll! God mat, snapsvisor, finskt musikquiz (mitt lag vann 😎) uppträdande mm. Himla skoj alltihopa! Klockan 01 kastade vi in handduken och promenerade hem. 


1. Sålde vår fina fina barnvagn som vi köpte när vi väntade Valdemar. Otroligt vemodigt att sälja den, men dumt att ha en vagn som bara står och samlar damm. 


2. Fick en mega-wish-leverans. Och jag som förväntade mig dessa grejer i september/oktober 🙈 Lucky me! Innehöll lite smycken, en T-shirt och ett apfult mobilskal 😊 

3. Åt lunch på vezzo. Skaldjurpasta. MUMS. Skulle lätt kunna äta musslor en gång i veckan - minst. 

4. Var och hälsade på hos svärfar och hans fru. Det vart en fin sommarkväll med en ljuvlig utsikt.