I år hade vi vår första midsommar som tvåbarnsfamilj! 👨‍👩‍👦‍👦❤️ Jag tyckte att det är en enormt stor skillnad på att ha ett och två barn, i alla fall när man har fått dom så tätt som vi har. En 2-åring förstår inte alltid vad man säger, eller så förstår den men helt enkelt ignorerar det.. Plus att han är överallt och ingenstans. Tack och lov så är vi två föräldrar som kan hålla koll på båda kidzen. En stor eloge till alla ensamstående päron där ute - ni är grymma!!! 

Vi var bjuden på midsommarlunch hos några vänner i Fåker där vi fick god mat, barnen röjde runt och det dansades kring midsommarstången innan vi tackade för oss och åkte hem. 
Vad man gör som föräldrarledig del 2: 


Snappar! 


För två dagar sedan fyllde vår lilla Ludvig 3 månader 🎈❤️ och idag var det dags för kontroll och vaccinering på BVC. Han är nu 61,5 cm lång och väger strax under 6 kg - mitt på medelkurvan. Sen var det alltså dags för sprutorna.. Såklart vart han ledsen när sköterskorna stack honom (MEGAONT i mammahjärtat) men det gick över ganska snabbt. Han har nu sovit mellan 17:30-20:30, haft en liten matpaus och sen somnat om igen, lillepluppen min. Han känns lite varmare än vanligt men jag har laddat upp med alvedon här hemma OM det skulle behövas. 

Nu ska den här mamman kika på säsongsavslutningen av greys och sen krypa ner hos sina två små killar.