Om lite mindre än 4 timmar så sitter jag bussen in till Östersund, det ska bli så skönt! Jag saknar min lägenhet faktiskt. När jag kommer in så ska jag dammsuga och dammtorka hela placet, mest bara för att jag inte kommer att ha någonting annat att göra.. men den behöver städas också. Jag ska ta med mig lite dvdfilmer att kolla på ikväll också, jag somnar så sent nu för tiden.. Igår så gick och la mig halv fyra, inte bra alls.

Jag har börjat läst en utav mina Dan Brown böcker som jag fick i julklappar, Gåtornas palats, heter den, och den är hur spännande som helst! På 3 dagar så har jag läst runt 150 sidor, och det är en väldig prestation av mig eftersom jag inte har läst någonting på väldigt länge.
Jag älskar sättet som Dan Brown skriver på, det är så spännande så man måste läsa nästa sida, böckerna går bara inte att lägga ifrån sig. Jag läste Da Vinci koden förra året, och den läste jag på rekordtid för den var så himla spännande! Jag har även sett filmen Da Vinci koden, och den var jättebra, man fick så mycket förklarat som man inte förstod i boken, men som vanlig så var ändå boken bättre än filmen. Jag har även läst att Änglar och demoner ska komma ut på film den med, jag hoppas det i alla fall.

Nu så ska jag göra mig iordning och packa klart, hoppas att ni alla får ett underbart nyår!


image205