imorse när vi kom på jobbet efter våran kära sovmorgon så var det första vi fick höra "idag så har ni bara en uppgift. gör den lite snabbt, och gå hem sen" tjiho tänkte vi alla! bara en enda uppgift.
vi skulle göra flyers om nåt som händer uppe på älglogen på lördag. först och främst så tog det fasiken över 1 timme att göra den lappen, hur kan det egentligen komma sig? fast jag satt mest och skrev i vad jag skulle ta med mig inför helgen.
när den väl var klar så skulle en gubbe godkänna den, och den gubben var hos tandläkaren i ca. 100 år, eller 2 timmar. så då satt vi på statoil och slöade och suckade. när vi väl fick tag på gubben så ville han göra lite småa ändringar, så det gjorde vi med ett leende på läpparna (inte).
sist men inte minst så skulle dessa lappar tryckas, kopieras, sättas upp och delas ut. det tog ju sin lilla tid, plus att det regnade.
och vi trodde att denna uppgift skulle ta max 1½ timme.. nej, hela 4 timmar tog den där jävla lilla uppgiften.

när jag slutade så letade jag fram kläder m.m. som jag ska ha med mig till stan, åt mat m.m. och runt sex så kom johan och hämtade mig för att åka hem till honom. väl hemma hos han så fikade vi blåbärspaj, mums!
och nu så är jag hemma igen. jag åkte lite innan johan för jag var tvungen att packa ner allt och leta fram mera saker som jag ska ha med mig. men nu så är dock nästan allt nedpackat, och FANKEN vad väskan är tung! jag har ju tagit med mig kläder för 3 veckor när jag bara ska vara borta i 4 dagar, typiskt mig. jag försökte rensa bort lite, men jag vill som ändå ha med mig allt.

jag har bland annat med mig;
3 par skor
3 par jeans/byxor
2 par shorts
3 tunikor
5-7 stycken linnen/tshirtar
3 tröjor/koftor
2 handdukar 
3 par taights/leggins
5 par sockar
ca 15 stycken armband, halsband och örhängen
plattång och hårfön

och mycket mer grejer! jag är så jävla onödig för egentligen så kommer jag bara att använda hälften av kläderna, men jag har inte bestämt för vad riktigt än och därför så tar jag med mig det mesta.

nu så ska jag ringa maria och vänta på att johan ska komma! johan ska förresten kanske också med på yran, om han fixar pengar dvs.