kill
break me down
bury me, bury me
i am finished with you
look in my eyes
you're killing me, killing me


vart kan jag gömma mig nu? vart kan jag gömma mig där alla problem och bekymmer inte hittar mig?

100 år från nu.. eller? jag blundar.

fredag
en enda lektion, franska, hade prov. det gick bra, fick mvg på både den enskilda och det som vi gjorde i grupp. känns bra, jag tycker om franska, det är kul att lära sig.
halv sex så kom lillasyster johanna och kusin nathalie till lägenheten, vi kikade på tv, dator och pratade.
runt sju sågick vi neråt staden och skulle äta mat, via grande blev det, mums. gott med pizza.
nio så var det bio på schemat, det stod mellan supersugen och ett öga rött, och det blev supersugen. filmen var väldigt rolig, jag skrattade många gånger, men jag var även lite.. irriterad, olivia vet varför.
halv tolv så var vi hemma, då kollade vi på mera tv, pratade och sen så sov vi.
det var en skön fredag. jag älskar min lillasyster och kusin nathalie, dom är bäst, vi är lika. 

  
nattis & jag - supersugen lördag
jag åkte hem med 10-bussen och var hemma halv tolv. under dagen så gjorde jag ingenting, satt bara och möglade bort.
men på kvällen så var det invigning utav HAMMARSTRAND'sskylten. det började med fackletåg från centrum, jag och olivia var där, träffade maria m. fl. och fridan. så jag, olivia och frida gick tillsammans med hela hammarn upp mot hammarvallen där invigningen skulle ske. väl där uppe så träffade vi linnea gisslen, det var väldigt kul! sist jag såg henne var i somras på ica, så det var ett trevligt återseende.
allt för byn-gänget körde deras sång, skylten tändes och fyrverkerier poffades. en mysig kväll var det.

söndag
idag så var det fotbollsavslutning för hela ragunda bollklubb. jag och maria infann oss där, såsom nästan alla andra i tjejlaget. ur killarnas lag så var 3 pers där, bra jobbat grabbar! också var några vuxna, tränarna och småttingarna där.
vi blev indelade i lag, körde lite lekar och fråger. mitt lag vann dock ingenting.. vi kom nog bland dom sista, men snyggt namn hade vi; tyska pajerna.

nu så ska jag plugga naturkunskap, prov på tisdag som jag inte är ett dugg redo för. jag har tur om jag ens får G på det.. bajs också.
ikväll så bär det in till stan igen.
jag kommer inte att komma hem något till veckan, så det blir nog klent med bloggande. men jag ska tvinga pappa att ringa till folket så jag får internet så snart som möjligt.