I torsdags gjorde vi en dagsutflykt till Åre. Tanken var att kliva upp och duscha direkt när Valdemar vaknade, men hela familjen var så trötta så efter vällingen somnade alla om till kl 9. Vi åkte strax efter 11 men gjorde först ett stopp på XXL där dom hade dagserbjudande på en snowracer till halva priset. Kanske julklapp till V? Haha! 
 
Första stoppet gjorde vi på Åre Bageri. Jag har både hört och läst att det är så gott och mysigt där, och visst var det mysigt men en vanlig club sandwich för 165 kr kändes lite väl? Eller så är det jag som har blivit snål. 
Efter lunchen åkte vi och parkerade och gick en sväng på torget och kollade i affärer. Det var många skidåkare, studenter och turister överallt! Och visst vart man sugen på att åka några åk och after-ski:a men det får vänta några år :) 
Innan vi åkte hem gjorde vi ett sista stopp på Åre Chokladfabrik som var fyllt med ryska (?) turister som inte riktigt hade koll på det här med vett.. Armbågar överallt och ingen vidare hänsyn till andra som ville komma fram. Lite chokladshopping vart det i alla fall och vi åkte hem nöjda och trötta. 
Nästa gång vi åker dit ska vi äta på Åre Crêperie & logi, har läst mycket gott om dom.