Förra veckan åkte vi på en liten semester till Stockholm. Båda bilresorna gick jättebra, vi stannade för att ge Ludvig mat två ggr och annars så var han supernöjd. Valdemar fullkomligt älskar att åka bil så för han är det inga problem (än så länge..) att åka långt. 

Vi bodde på amaranten på Kungsholmen, såååååå fint hotell och grymt bra frukost (viktigt!). Min svärmor och hennes sambo var där samtidigt för att vara barnvakt då vi skulle på Guns n roses tillsammans med några vänner på torsdagen. Konserten var jättebra, lite mesig i början men när den väl kom igång så var den grym. Men jeeeeeesus vad gammal gubbarna är, haha! Jag minns dom så som dom såg ut för 10-20 år sedan, inte som några halvt överviktiga gamla män. 

På fredagen gjorde vi Gröna Lund tillsammans med våra vänner och deras barn. Valdemar tyckte att det var superkul med alla karuseller, han hade mer än gärna stannat längre än till kl 18 när vi lämnade. 
På lördagen åt vi lunch med en kompis till mig som har flyttat dit. Värdefulla timmar! 
Innan vi åkte hemöver på söndagen så gick vi en sväng på Ikea och outleten i Barkarby i finvädret. Vi kom hem runt elva på kvällen och körde då ett uppackningsrace innan det var dags att sova. Kommentera

Publiceras ej