Gott folk,
nu har jag och maria gjort oss fina och olivia har kommit hit snygg som fan, och snart ska vi börjar förkröka. Olivia är pepp som fan och vill börjar supa redan nu, jag själv ska dock vänta nån timme så att min fjuttiga alkohol räcker lite längre in på kvällen.

Nu blir det inge mera bloggning på en hela vecka, visst kommer ni sakna mig fanz? Sen kommer jag att återvända brun, blond och med en väska med sprit.

Puss på er alla, ikväll ska vi bli full och imorgonnatt är jag i grekland!
Nu står min vän maria som redan har världens rakaste hår, och plattar det.
"Det är så kul att platta håret, det blir så mjuuukt"
"Ska jag ha platt underhår och lockigt överhår?"
"Titta vad långt det är, men när man lockar det blir det så himla kort"
"Titta vad platt det vart, vad långt det vart - hårförlängning"
"Jag skulle behöva klippa mig, i alla fall toppa det, titta vad slitet det är. Jag steker det lite."
Ikväll har jag mer eller mindra tvingat folket att skicka musik till mig på msn, och dagens ros går till tove som skickade så mycket och så bra! -;--@ (det där ska föreställa en ros) Nu har jag ungefär 30 nya låtar att nöta i grekland då jag ligger vid poolen och läser en bok. Jag hoppas att ni bli avis nu.

Fan, det har kliat på mitt bröst hela kvällen, men hur normalt är det att klia sig på bröstet då man är tjej? Jag har försökt gjort det i smyg då ingen är i rummet, men allt känns så konstigt och lustigt. Nu får det vara slut på klia-sig-på-bröstet-fasonerna, nu får det klia så mycket det vill men jag ska inte dit med handen!

Nu har ni fått lite info om mitt bröst också, hur känns det?

Ja, jag är precis lika konstig och twisted som jag verkar. Imorgon ska jag hångla med sara.