Igår när vi var på stan så var det 20% på allt på Hamngatan. Jag hade mer än gärna gått loss och shoppat hur mycket som helst men plånboken fick nöja sig med en fin lykta från Kähler och även två små omaggio-vasar och en skål. Två liknande lyktor fick vi i julklapp av mina föräldrar så denna liksom kompletterade serien, och vaserna har jag spanat på länge men tyckt att dom varit för dyra. 
 
Dessa ger så fint sken ifrån sig! Just nu står dom utan ljus i vår trapphylla men jag hade helst haft dom på soffbordet eller tv-bänken. Det skulle dock aldrig gå med tanke på V och hans små händer. 
 
Och dessa står i glasskåpet i köket. Tänk sen när Valdemar har plockat tussilago som jag kan sätta i den lilla och ha på bordet :) 
 
 
 
 
Det är fredag. Jag har fått mammapengen. Det har varit superfint väder. Valdemar har varit på strålande humör. En fredag kan ju liksom inte bli bättre :) 
 
Valle har börjat vaknat vid 7 på morgonen vilket jag tycker är liiiiite tidigt, men whattodo. Man hinner med mycket under dagen! Idag har vi varit en sväng på lillänge, ätit god lunch på Torgbrinken, gått på stan, storhandlat och fixat lite hemma. Jag inne och G ute. Nu har vi landat i soffan med choklad och ska se nya Beck - Steinar. 
 
Jag hade glömt bort Torgbrinkens café. Det är ju så mysigt där! Vi delade på en kyckling & ädelost- och tacopaj. 
Bredvid oss satt två barn och Valdemar kunde inte titta sig mätt på dom :) 
 
I fredags fick jag äntligen träffa nästan alla tjejer från jobbet. Man märker hur mycket man verkligen saknar dom när man väl ses. Det var himla roligt och trevligt att prata med dom och höra vad som försiggår i deras liv. När det blev lite för mycket jobbsnack om negativa kunder så lessnade jag dock och kände mig inte alls sugen på att börja jobba igen. Tänk, om lite mer än två månader börjar jag att jobba igen.. GAAH. Jag vill ju pussas med min kille hela dagarna. 
 
Igårmorse vaknade jag vid sju och frös och mådde illa, gick på toaletten och.. Ja, magsjuka. Jag flyttade ner till källaren och här är jag kvar. Som tur är så har vi ett vardagsrum, gästrum, badrum och matkällare här nere så jag har alla bekvämligheter jag behöver.
Idag mår jag mycket bättre, mår inte illa men känner mig svag i kroppen. Jag läste att för vuxna så ska man "hålla sig undan" i 24 timmar efter sista kräkningen. Snart har dom gått men jag tänkte stanna här tills imorgonbitti för att vara på den säkra sidan. Hittills har grabbarna klarat sig och jag hoppas att det håller i sig. 
Eftersom jag är sjuk så blev det inget babysim idag vilket känns himla trist då jag verkligen vill att V ska få plaska runt. Jag funderar på om vi ska ta igen det på fredag och besöka Storsjöbadet en sväng. 
 
Så här ser det ut när pappan får spendera hela dagen med Valle. 
Han har fått en till tand, framtand i övre käken, så nu ser munnen ut såhär och han gnisslar dom.. Det gillas INTE av mamma och pappa.