imorse så klev jag upp kvart i åtta, sjukt tidigt! jag är så himla trött, jag sov bara 6 timmar inatt, inte bra, inte bra. jag skulle vara hos tandläkaren strax efter nio, så jag var tvungen att gå ända från mig till sjukan, och det är sjukt långt en fredagmorgon, det kanske "bara" är 2 km dit, men det är 2 kalla och trötta kilometer. och sen 2 km hem igen, nu är energinivån på minus.

jag tog ledigt från franskan idag för jag trodde att jag skulle bli hos tandläkaren länge, men det tog inte så länge som jag trodde, så jag hade kunnat ha varit med på minst halva franskan, men jag orkade verkligen så jag gick hem.
jag har en samhällslektion 13.15, och innan dess så måste jag dammsuga, äta och sova, bajz också, jag orkar inte..

och jag vet fortfarande inte hur jag ska göra ikväll. det är fest på G, men jag har så sjukt ont i magen konstant, och nu så har jag tandvärk i hela underkäken, fan vilken rolig vecka jag har framför mig.. magsmärtor och tandvärk.
jag är inte pepp, inte pepp alls.. vill egentligen bara åka hem till hammarn och gosa med tova och molly. ååh, jag får se hur jag gör.

veckans enda sovmorgon idag, och jag sov hela natten i djup sömn! så himla skön var det, men jag var ändå inte riktigt utvilad när jag vaknade.. det får jag ta igen i helgen.
dagen började med matte, vi fick reda på att vi ska ha matteprov om 2 veckor, yees.. vå håller med på diagram, statistik och oliak mått, och jag fattar noll av allt! jag måste alltid fråga sofia, tove eller någon i klassen hur man gör för jag fattar verkligen inte.. detta matteprov kommer nog inte gå lika bra som det förra.
efter matten så hade vi engelska, och under lektionstid så skulle vi skriva en bokrecension på en bok som vi har läst under några veckor. jag har som sagt läst the body av stephen king, boken som även har gjorts dom filmen stand by me. jag älskar stephen king och hans böcker, han skriver på ett sådant himla bra sätt så man måste läsa nästa sida, han har dock gjort mest rysare, och jag tycker inte om rysare på bok eller film, men stephen king är bra! ni har säkert sett filmen gröna milen (the green mile), även en utav hans verk som har blivit till film. jag blev i alla fall nöjd över bokrecensionen, jag skrev hela 9 sidor, och jag tror att det blev ganska bra, hoppas bara att läraren tycker det också.
sist men inte minst så hade vi NK, jag hade ont i magen så jag led genom hela lektionen.

klockan fem så var det "tjejgrupp" för vi tjejer som är inackorderade, och vi fikade och spelade spel, det var kul!
vid klockan sex så drog jag och olivia vidare ner mot tings där sara, frida och fridas mamma satt och myste. jag ville höra allt om fridas resa till berlin, men hon och hennes mamma gick ganska snabbt, så jag får höra om den en annan gång istället. :)
jag, olivia och sara stannade dock på tings och fikade vidare, jag drack världens godaste varmchoklad! den var så himla mums så jag måste snart dig igen och dricka en till. vi stannade där till klockan åtta då det stängde, så då tog vi en buss och åkte hem till mig och kollade på tv, datorade, pratade och åt mackor.
tjejerna åkte hemåt vid tio, och då var det traveler på tv, min nya favoritserie!


image158
step-in dag 3: avklarad! jag och olivia gick ner vid halv åtta och var där i en timme. först joggning på löpbandet i 30 min som dom senaste gångerna också, 10 minuter på en knasig maskin, några sit-ups, stretching och sen så var ni nöjda!
det är så himla bra att dom är tv och radio på dom maskinerna som jag använder, då kan man kolla på bland annat mtv, 3an eller lyssna på radio medans man pumpar, jag tackar den som kom på den idén!

imorgon så börjar jag 12.15, min enda sovmorgon på veckorna (numera är 10.00 tidigt för mig), men jag ska kliva upp strax efter 10 och tvätta håret, dammsuga och diska. jag hoppas på en bra start imorgon och att jag känner mig utvilad, för imorse när jag vaknade så kände jag mig halvt död, och likaså på franskalektionen.
imorgon kommer att bli en lång dag, först och främst skola till klockan halv fem, sen "tjejgrupp" från fem och minst en timme framåt, och efter det vara med wunderbaringar! alltså inget gym imorgon, det hinns helkt enkelt inte. och på fredag vet jag inte heller hur det blir med gymmet.. jag har många saker som jag vill göra på fredag, vara med underbaraste maria, fest med oliv, sar och frid eller att åka hem till my beloved hammarstrand. jag vill göra allt, men det är omöjligt. bokstavligt talat.
äh, jag får se hur det blir, nu så ska jag kolla på sex and the city och dricka oboy!