Fyfan vilken jävla helg det har varit alltsååååå! Helt galet!
Igår var jag, maria, olivia och en massa andra på cruising i sollefteå och söp. Det var grymt kul och jag träffade en massa gammalt folk, bland annat en full korv! På vägen hem somnade jag på dans arm och hade tydligen dregglat när jag låg där, myspys. Annars så måste det även ha varit årets hitills varmaste dag, jag kunde knappt sitta i solen i mer än fem minuter. Men jag älskart. 

Idag har jag varit hos dan och han försöka lära mig att fiska. Efter 10 minuter gav jag upp och vadade i vattnet istället, sköööönt. Sen åt vi en mycket trevlig middag med hela familjen jönsson.

Denna vecka kommer att bli stressig. Imorgon måste jag plugga franska + psykologi. På tisdag har jag franskaprov, sen måste jag plugga posykosocialt + psykolig, och på onsdag har jag psykosocialtprov + att en psykologiuppgift ska vara inlämnad. MEN SEN ÄR JAG FRI.

Idag har jag gråtit fem gånger, och innan dess hade jag inte gråtit på flera månader, vad händer mä mäj? Jag känner mig fan konstig, och inte bara för att jag är sjuk, utan konstig inside you know. Måste filosofera vidare i detta, meditera och hitta mitt inre jag typ.

Utöver mitt konstiga jag så har farmor och farfar kommit och hälsat på, med öppna armar och den lilla slanten som man alltid får, gölligöll. Och idag hade Tova sagt pannkaka på dagis, där kom det en glädjetår!

Bör jag supa mig full nu eller lägga mig i sängen och titta klart på star wars? Jag vill fan nästan ta till mig flaskan. Meeeeen jag är så tråkig så det blir väl sängen.....................

Igår blev jag sjuk, precis efter jag hade köpt en massa kaka som jag tänkte äta upp, men det gjorde jag såklart ändå. :) Lite feber stoppar inte min mage! Idag mår jag bättre, fast ändå inte bra. Ingen feber, men jag har en näsa och hals som känns som potatisar.

Så igår när jag var sicko tittade jag på star wars numero uno, och den var inte lika bra som trean faktiskt.. Jag kanske borde ha sett dom i ordning. Eller?