Nu har jag andats ut. En av mina finaste vänner har tagit sig igenom något som jag inte ens önskar min värsta fiende. Jag är så glad och lycklig över det, att hon klarade sig och att hon kommer att bli bra igen. I sommar blir det picknick och volleyboll igen på dom varma sommarkvällarna.

I sommar ska jag ha min första betalda semester, vuxenpoäng! Fyra veckor av sovmornar, en massa sol och värme (förhoppningsvis!), kvällsöl på ballen, stråket och yran, uteserveringar och att vakna dagen med en huvudvärk utan dess like.

När hörrni peeps nu blir det smöristårta!

Tja tja bloggeeeen!
Idag har jag varit ledig. Gjorde inte ett skit fram tills klockan 16 då det vart dags att åka och handla och koka ihop några matlådor. Sen åkte jag och handlade lite till och begav mig till Stellan där grabbarna kokade ihop en jävla massa spaghetti och köttfärssås. Då vart det mat och sen hockey och en kopp kaffe.
Imorgon är det dags för jobb igen, och jobb igen på onsdag. Sen är jag ledig i fem dagar!!!!! Det ska såklart firas.

Jag har haft några riktigt bra dagar nu faktiskt.
Hemma på byn så vart det kafferep två kvällar med många idéer och skratt, och att få vara med familjen är alltid skönt.
Igår jobbade jag, åkte sen och kollade på när grabbarna vann en korpenmatch tillsammans med Linnea och Simon, sen var jag hos en kollega och drack lite och pratade en massa.
Idag har jag ränt runt stan med Linnea, bjudit Dan på middag och sen bjudit stadsborna på kaffe och dopp.
I helgen står jobb på schemat och förhoppningsvis en massa häng, kaffe och skratt!
Det enda som fattas nu är en löneökning på 10 000 i månaden.