Gårdagen var en ganska craxy kväll. Det började med att jag fick köra bil runt halva stan (kändes det som), sen hamnade jag tillslut hos moa där vi gjorde världens snyggaste tshirtar. Vi drack, folket kom, vi dansade, vi lekte och vi gick på krogen. Olearys först, det sööööööög. Jag fick en drink av dan och när den var slut gick på huset istället. Direkt när kom in så började vi dansa, jag tror att jag aldrig har dansat så mycket och så länge i hela mitt liv. Hela huset dansade.
Runt halv två vart allt för mycket; musiken för hög, kroppen gjorde ont och jag ville sätta mig och sova på ett trappsteg. Jag och dan gick hem, fast stackars dan blev tvungen att bära mig halva vägen. Sen sov vi som stenar.

Sammanfattningen.. lol
Bert, frukosten stelnar
Infinity
Jag har aldrig..
Lapdance
P2
Dans
Dans
Dans

Jag sov för länge. Idag. Igen. Jag börjar nästan bli riktigt orolig över min skolgång, allt krockar med allt, och jag prioriterar ibland som en babians röda rumpa.


Jag ska i alla fall gå på den 3 timmar långa lektionen efter lunch och göra det jag ska, + ett arbete till.

Nu ska jag lägga mig och sova och vänta på att världens bästa dan ska komma och hålla om mig. Jag vill det, jag behöver det, och jag får det.
Less, ledsen, arg, och glad över att jag har dan - så känner jag mig just nu.

Min kaka, min pojkvän och min bästa vän.