Imorgon jobbar jag sista dagen, och det ska jag fira med att vara uppe ända till tolv! Så festligt!

Idag har jag varit till stan en sväng, köpte ett par skor som jag kommer att använda ca två gånger, och "köpte" ett par skor som jag ska hämta och betala på måndag. Också köpte jag ett par skor till tova. Jävligt mycket skor.

SUPA, ska jag göra imorgon! Jag sitter och funderar på om jag ska spöka ut mig eller ej. För nån dag sen ville jag vara en hollywoodfru, helst maria, men jag insåg ganska snabbt att det inte skulle funka för jag är varken blond eller är brun, och jag hatar läppstift. Såatttttttttttt mitt nästa val vara att vara Kenza, alltså att vara jävligt snygg! Men den idén sket jag också i, kommer ändå aldrig att bli lika snygg som henne.
Igår hittade jag en snorgrön regndress här hemma...... Kanske ska hitta på något med den. Eller med pappas varselkläder.
Idag har jag onsdag, mest bara för att jag råkade äta onsdagens p-piller imorse. Tänk vad skönt det hade varit om det har varit onsdag idag, då hade jag bara haft två dagar kvar av att kliva upp 05.30 och jobba. NICE.

Jag jobbar alltså nu på lovet. Positivt är att jag får lite pengar lagomt till julklappshandlingen, minus är dom tidiga mornarna.. Men ändå lätt värt det! Money honey!

(Nu kom momma, och Tova säger hej!)

Idag fick jag köra en helt ny bil, den hade gått endast 70 mil! Min pantertant har gått 26000 mil, hehehehhe. I alla fall, jag hittade inte handbromsen på bilen!! Paniiiik! Den satt inte där den brukar sitta, sen fick jag höra att den kanske bestod av en knapp, men vilken knapp då? Men eftersom jag har levt utan handbroms dom senaste månaderna så gick det finemangs.
På fredag ska jag köra en till ny bil, fårrrrden. Famlijen olossons rullande dass - det lärde jag mig av pappa när jag var i tio-årsåldern.

MAT.
Idag är en såndär dag då jag sover lääänge, går runt i pyjamas tills strax innan middagen och vill äta godis/kakor/chips hela tiden.

Och jag har fortfarande inte borstat tänderna.