Igår hade vi tid på ögonmottagningen med Valdemar. Efter att ha blivit undersökt av både en ortoped och en läkare så konstaterade dom att skelningen är helt enkelt att ögat inte har stabiliserat sig än. Och precis som när hans barnläkare tittade på ögat så såg dom knappt någon skelning, så det är nog vi som är nojiga föräldrar :) 
Men det var i alla fall ett väldigt skönt besked att få! När vi var klara så tänkte jag hur bra vi har det här i Sverige. Bara för att vi har tyckt att V skelar lite ibland så fick han gå igenom två timmar utav olika typer av undersökningar med stora maskiner, datorer, lampor, glas mm. Hade vi bott i ett u-land så hade den möjligheten förmodligen inte funnits. 
 
På kvällen var vi bjuden hem till Görans pappa och hans fru på lutfisk. Jag och G hade aldrig ätit det innan så därför ville dom bjuda på det. Lite slemmig konsistens men med potatis, ärtor och vitsås så smakade det som husmanskost! Till efterrätt gjorde dom marängsviss - SÅ gott. 
 
Ikväll ska vi ut och äta middag med bland annat Görans morbror som har fyllt 60 år. 
Vi har himla tur som blir bjuden på middag två dagar i rad! 
 
Valle har ännu inte fått smakat på socker och sötsaker än, men hittills så duger det gott och väl att titta på när vi andra mumsar i oss gosaker! 
 

Kommentera

Publiceras ej