I fredags tog vi lite pick och pack och åkte till Sundsvall för att bo på Quality hotell, träffa bästis Linnea och göra Birsta. Det var en himla härlig helg med god mat och massa mys.
Tyvärr vart Valle sjuk på fredag kväll men orutinerade som man är så insåg vi inte det förns på lördag kväll.. Vi trodde bara att han var extra grinig pga lite sömn. Natten till lördag sov han kanske fem timmar? Redan där borde vi ha insett att något inte stod rätt till. Så tyvärr vart inte helgen riktigt så som jag hade tänkt men med små barn så blir det sällan det. 
Vi hann i alla fall med en sväng på Ikea där vi fick uppleva superbra service! Vi har lyckats slarva bort en rem till en barnstol vi köpte där.. (har letat ÖVERALLT men hittar den inte) Vi fick en ny rem helt gratis och nu kan lilleman sitta säkert när vi använder den. 
Vi köpte även masssssa nya kläder till Valdemar så nu är han redo för våren och sommaren :) Till "oss själva" köpte vi lite inredning till köket, en liten påskblomma och jag själv handlade faktiskt lite kläder - det var inte igår. 
 
Efter en god med grinig middag på hotellet. 
 
Under den griniga middagen.. Fick man dock sitta i knät och äta lite babblar så gick det bra! 
 
Vi köpte en potta på babyproffsen. Vi försöker låta han sitta där innan varje blöjbyte men hittills har det inte hänt något men det är ingen panik. Är han helt blöjfri när han är tre (?) så är vi nöjda. 

2 kommentarer

Johanna

15 Mar 2016 12:55

Tofflorna han har på sig!! sötaaaa

Caroline

15 Mar 2016 19:55

Det är faktiskt badskor, haha! 😂😂

Kommentera

Publiceras ej